Za boljše delovanje naša stran uporablja piškotke.

INFORMACIJA O PIŠKOTKIH IN PRAVNA PODLAGA

Sprejmi piškotke

Splošno

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012) je v slovensko zakonodajo vnesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnikov. Splošna pojasnila o piškotkih lahko preberete v smernicah Informacijskega pooblaščenca "Kdaj lahko uporabljamo piškotke" .

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se ob obisku naše spletne strani naložijo na vaš računalnik. Piškotki so shranjeni v datotečnem imeniku posameznega spletnega brskalnika. Ob naslednjem obisku spletnega mesta bo brskalnik prebral piškotek in posredoval informacije spletnemu mestu ali drugemu elementu, ki je nastavil piškotek.

Vrste piškotkov

Nujno potrebni piškotki: Za njihovo namestitev ne potrebujemo vašega dovoljenja. So namreč nujni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih dejanja, ki jih sami želite izvajati na naši spletni strani, ne bi delovali pravilno.

Izkustveni piškotki: Tovrstni piškotki so namenjeni zbiranju podatkov za izboljšanje delovanja spletne strani. Zbirajo podatke o načinu obiska spletne strani, ob čemer ne zbirajo informacij, po katerih bi lahko identificirali uporabnika, saj so te anonimizirane.

Funkcionalni piškotki: S pomočjo teh piškotkov si spletna stran zapomni vaše nastavitve in izbire (uporabniško ime, jezik, regijo ...) ter zagotavlja napredne, uporabniku prilagojene funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim dejanjem na spletni strani, so pa zbrani podatki anonimizirani.

Piškotki za usmerjanje in oglaševalski piškotki tretjih oseb: Te piškotke urejajo in gostijo tretje osebe. Piškotki za usmerjanje so povezani s storitvami tretjih oseb, na primer gumba "Všečkaj" in "Deli z ostalimi" in lahko omogočajo sledenje vašim dejanjem na spletu. Oglaševalski piškotki omogočajo predvajanje oglasov, ki so prilagojeni vašim interesom.

Če želite izvedeti več o teh tehnologijah in njihovem delovanju, obiščite ustrezno spletno mesto, denimo www.allaboutcookies.org .

Zakaj in kako uporabljamo piškotke?

Piškotke uporabljamo kot orodje, s katerim vam ponudimo prijetnejšo izkušnjo pri obisku našega spletnega mesta.

Piškotki ne shranjujejo informacij, ki bi omogočali prepoznavanje posameznih oseb, uporabljamo namreč le šifrirane informacije, ki jih zberemo s piškotki.

Piškotki, ki jih uporabljamo, ne škodijo vašemu računalniku.

Kateri piškotki se nameščajo ob obisku naše spletne strani?

V spodnji tabeli so opisani piškotki, ki se nameščajo ob obisku naše strani:

Piškotek Ime piškotka Namen piškotka Kdaj se izbriše?
Shranjevanje piškotkov cookieaccept Zabeleži vašo odločitev o sprejetju uporabe piškotkov na naši spletni strani 1 leto po namestitvi

Slogovni piškotek

MD5 hash generirano ime: (npr. 0487ca281a8e7c2d1ada5d01e10fa334)

Shranjuje pomembne slogovne parametre, da se vam spletna stran pravilno prikaže Na koncu seje
Kontakt lca0 Shranjuje vaše vpisane kontaktne podatke v spletnem obrazcu za pošiljanje elektronske pošte Na koncu seje
Kontakt lca1 Shranjuje vaše vpisane kontaktne podatke v spletnem obrazcu za pošiljanje elektronske pošte Na koncu seje

Maribor, 9.7.2013

Treningi

СНПЧ А7 Уфа, обзоры принтеров и МФУ
Organizirani treningi Maribor Generals  potekajo 10 mesecev v  v letu , zato si člani-igralci Maribor Generals zaslužijo dvo-mesečni počitek, zdravljenje morebitnih poškodb ali pa prosti čas izkoristijo za individualne treninge v želji po dobri fizični pripravljenosti. V kolikor bi želeli trenirati izven organizirane klubskih dejavnosti skupaj z našimi člani med poletnim premorom,  jih lahko kontaktirate v Facebook skupini: MARIBOR GENERALS
 
TACKLE EKIPA
Športni Center Pobrežje
Ponedeljek od 18.00 - 20.00
Sreda od 18.00 - 20.00
Sobota od 11.00 - 13.00
Za več informacij: 040 920 866 - Robi.
 
FLAG FOOTBALL - JUNIORJI (od 12. - 16. leta starosti)
Športni center Pobrežje
- Torek od 16.30 - 18.00
- Četrtek ob 16.30 - 18.00
Za več informacij: 051 252 408 - Amadej.
 
Zbor je 20 minut pred treningom pred Športnim centrom Pobrežje (Stadion NK Pobrežje).
 
FITNES ZA ČLANE MARIBOR GENERALS
Dvorana Tabor
Torek od 15.00 - 16.30
- Četrtek ob 15.00 - 16.30
- Petek od 16.30 - 18.00 
 
Zbor je 10-15 minut pred vadbo v fitnesu na recepciji dvorane Tabor.

Za trening boš potreboval športno obutev (kopački) in obleko (primerno vremenu), brisačo ter bidon z vodo. Za ostalo opremo na začetku poskrbimo mi. Treningi potekajo v vsakem vremenu! Za vse spremembe terminov spremljajte spletno stran in forum. Za vsa vprašanja smo vam dosegljivi na forumu, e-mailu ali številki 040 920 866 (Robi).

LOKACIJE (klik)